2013 06 01 – Nightfuel in De Gouden Leeuw let op Gratis entree

Nightfuel is een solide nieuwe 5- mans bluesformatie uit Brabant, die na een jaartje oefenen en trainen, het mooi genoeg vonden, en dat het tijd werd om hun kunsten te gaan vertonen voor de bluesliefhebbers. Dat ze hierbij het podium van De Gouden Leeuw kozen, legt hun wel meteen de druk op de schouders. Maar deze bandleden zijn stuk voor stuk enthousiaste bluesmuzikanten, die, met hun potige bluesrock en snedige en opzwepende rhythm & blues, van elkaar het onderste uit de muzikale kan eisen en die elkaar om die reden dan ook uitstekend gevonden hebben.

Op hun setlist veel bekende en onbekende krakers van grootheden als, Stevie Ray Vaughn, Walter Trout, Jimmy Thackery, Gary Moore, Tommy Castro e.d. Namen die er niet om liegen, echter ook naar de gevoelige bluessnaar zal er gegrepen worden.

Barbecuetje, aangepast cocktailtje en Nightfuel op het podium tijdens een “saturday-night “ meer hoeft er eigenlijk dan niet te zijn. Dit schept een mooie gelegenheid om deze band hun mouwen op te laten stropen en het publiek het gevoel laten geven dat ze in een ware juke-joint vertoeven.

P.s. Dit is een concert buiten Blues Promotion Dongen om!

Aanvang 21.30 doors 21.00.

Website: www.nightfuel.nl

Geef een reactie

Laat hier je reactie achter!