Keep the blues alive!

header-afbeelding

Wil je kaarten reserveren?

Kaarten zijn te reserveren via ons mail adres. Geef ons het aantal kaarten door, inclusief uw naam. Dan liggen de kaarten klaar bij binnenkomst.

Steun ons en wordt donateur/vriend

Steun ons en wordt donateur van Blues Promotion Dongen. Voor 70 euro ben je verzekerd van 10 hoogwaardige bluesshows.

Nieuws en foto's op facebook

Blijf up to date! Altijd het laatste nieuws en foto's van Blues Promotion Dongen? Like onze pagina op Facebook!

23 dec 2018 – T-99

23 dec 2018 – T-99

Blues Promotion Dongen presenteert de Amsterdamse rootsrock formatie T-99 .

T-99, de onverwoestbare driemanstank van de Nederlandse rootsrock is terug. Deze Amsterdamse formatie was nooit echt weg natuurlijk, maar na de pauze die de band inlaste in 2010- na vier kloeke albums, 600 succesvolle optredens in binnen en buitenland, tv en radioshows over de halve planneet was het even welletjes. Zanger/gitarist Mischa den Haring, drums/zang Martin de Ruiter en bassist Donné la Fontaine zijn muzikale zwervers met een hang naar het buitenissige. Niet voor niets werden de heren ooit gevraagd om de tune voor Tony Chocolonely’s ‘slaafvrije chocolade’ campagne te verzorgen.T-99 staat niet alleen meer voor blues maar, laat ook andere invloeden toe in hun primaire muziek, zoals surf, snikkende country, vuige rock’n roll en schuimende soulkrakers. Niet alleen is hun muziek veelzijdig maar ook met allerhande instrumenten als mandoline, ukelele, emmers maakten menig concertzaal volslagen gek. Gelukkig krijgt de voortzetting van T-99 nu eindelijk een reikhalzend vervolg. Het resultaat van hun opgepoetste samenwerking klinkt weer vertrouwd als vanouds. Een degelijke en frisse mengeling van psychedelische rauwe woestijnrock

blues en rhythm & blues die staat als een flatgebouw. Ze zijn ook hier met hun nieuwe album Bedlam! Waarop ze weer een beetje verder gaan en klinkt T-99 nog gemener als voorheen en leverden alweer een prachtig eigenzinnig en uniek document af. Van deze plaat raak je in extase, maar vooral ook live krijg je een stoot adrenaline en gaat je hart sneller kloppen, wordt je vrolijk en uitgelaten kortom Bedlam! maar dat komt er ook dan van als je drie bloedfanatieke rasrockers bij elkaar zet.

Zondag 23 december a.s. Aanvang 16.30 Zaal open 16.00
Café-Zaal De Gouden Leeuw st.Josephstraat 107 Dongen.
Entree 10 euro

Website: http://www.t-99.com/

Facebook: https://www.facebook.com/T99music/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCPfIogT5hmZYXe333Lhzi7A