Gecancelled – 12 april 2020 – The Bluesanovas (D) in Dongen

Gecancelled – 12 april 2020 – The Bluesanovas (D) in Dongen

Blues Promotion Dongen presenteert de Duitse blues sensatie The Bluesanovas.

Vrienden van Blues Promotion Dongen,

Helaas moeten ook wij mededelen dat we door de recente ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus, het concert van The Bluesanovas 12 april moeten annuleren.

The Bluesanovas zullen zeker op een later moment terug komen bij ons!

Blues Promotion Dongen,
Peter, Kars, Harry, Sander, Niels

https://youtu.be/H8_ZC3ZHbEo

De Duitse stad Münster is voornamelijk bekend als de stad waar ooit belangrijke verdragen zijn gesloten, maar deze studentenstad kent ook een boeiende blues scene. Veel muzikanten die daar en ver daarbuiten opereren zijn hier ook bekende namen, Kai Strauss, Memo Gonzalez, Jimmy Reiter, Christian Rannenberg en Thomas Veith zijn met hun bands ook grensoverschrijdend. The Bluesanovas werden al op jong leeftijd meegenomen in de Münster en Osnabrücker blues scene. Op de wekelijkse sessions in deze steden werden de jongens van de The Bluesanovas de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. Amper 25 jaar jong en sommige met conservatorium als leerschool werden toen idolaat van de Afro-Amerikaanse muziek cultuur die ze op hun manier opnieuw uitvonden. In mei 2018 verraste ze met hun debuut cd “Bluesanova” juni 2019 overtroffen ze zichzelf met hun tweede album “Emergency Call For The Blues”. Bovendien werden ze in september 2019 “Winner Of The German Blues Challenge 2019”.

Drummer Philipp Dreier en broer Nico Dreier als pianist, schelen elkaar twintig minuten in leeftijd, samen met bassist Nikolas Karowelicz leggen ze een ideaal tapijtje voor zanger/gitarist Filipe de la Torre en zanger/mondharmonicaspeler Ralf Heermann. Wanneer deze mannen de koppen bij elkaar kunnen houden is deze band een grote belofte voor de toekomst. Er zit een enorme creativiteit in dit jonge collectief. Hun liefde voor vintage materiaal is prominent aanwezig, met voornamelijk eigen gepende nummers, en slimme covers, met covers is niks mis, als ze maar goed zijn gebracht en die zijn bij deze heren in goede handen. De grote troef is wel de variatie, er is   straight old school rock’n roll, slow blues, strakke shuffles, snelle fifties rock en aanstekelijke ballads. De liefhebber weet genoeg; Rockhouse Party a pleasant time is guaranteed for all!!

Zondag 12 april (eerste Paasdag)
Aanvang 22.00
Zaal open 21.30
Entree 15 euro.

Café-Zaal De Gouden Leeuw st.Josephstraat 107 Dongen.

www.bluesanovas.de

www.facebook.com/bluesanovas

Bestel je ticket(s) online