The_Bluesanovas_in_Dongen

Wordt jij “vriend” van Blues Promotion Dongen ?

Het waren bizarre tijden door het coronavirus die voor een enorme impact op de samenleving zorgde. Gelukkig zijn de perspectieven nu hoopvol en willen nu ons 34ste seizoen gaan opstarten. Dat 34ste seizoen was vorig jaar niet mogelijk.

We hebben voor een unieke start gezorgd op zondag 26 september a.s. De jonge blues sensatie “The Bluesanovas” uit Duitsland zullen voor een knallende start gaan zorgen. Net als jullie staan we te trappelen om weer mooie blues-artiesten naar Dongen te halen. Maar dat moeten we samen doen, jouw steun aan onze stichting is van enorm belang.

Allemaal reden om “vriend “ van Blues Promotion Dongen te worden hiermee ben je verzekerd van een gegarandeerde entree met je passe-partout. Bovendien maakt het ons mogelijk om weer de betere blues-acts naar Dongen te halen.
Voor € 80 ben je verzekerd van tien hoogwaardige blues shows.


Wil je donateur worden?

Klik dan op Voucher naast Donateurspas 2021-2022. Bestel en betaal dan je donateurspaspas voor het komende seizoen. Zie onder aan de pagina.


Wil je een Passe-partout proberen?

Als “vriend” van de Blues betaal je 80€ voor het hele seizoen. Lukt het niet om het hele seizoen te komen, of wil je gewoon eens kennis maken met de blues? Dan is hier nu de Blues Promotion Dongen Passe-partout.

Toegang voor 3 shows voor 33€! Leuk om te krijgen, maar ook zeker leuk om te geven.

Klik dan op Voucher naast Passe-partout. Bestel en betaal dan je passe-partout voor 3 concerten. Zie onder aan de pagina.


Voorwaarden Passe-partout

  1. Passe-partout (33€) is geldig voor 3 shows uitsluitend georganiseerd door Blues Promotion Dongen
  2. Passe-partout staat op naam en bied uitsluitend toegang voor die persoon, er mogen in alle gevallen geen meerdere personen entree krijgen op 1 passe-partout
  3. Passe-partout kan niet worden vervangen, dus wees er zuinig op.
  4. Passe-partout kan niet terug ingenomen worden voor geld
  5. Passe-partout is onbeperkt geldig, of tot deze vol is.
  6. Een passe-partout kan cadeau gegeven worden, geef dit even aan tijdens de bestelling.

 

Koop hier uw donateurspas of Passe-partout