14 Jan – Phil Bee & Band

14 Jan – Phil Bee & Band

Het jaar 2024 zal stijlvol worden geopend door Phil Bee & Band!

Phil Bee bestormt al ruim 35 jaar de internationale podia van Memphis tot Warschau met zijn door soul gelardeerde blues muziek. Bij het mainstream publiek werd hij in 2021 bekend door het winnen van The Voice Senior, maar door de jaren heen had hij al het podium gedeeld met onder andere Jan Akkerman (tegenwoordig in vast band verband), Steve Lukather, Noel Redding en Trijntje Oosterhuis. In 2020 werd de single ‘Need your love so bad’ met André Hazes uitgebracht, een streaming hit op alle online platforms.  Hij tourde met Johan Derksen in de Nederlandse theaters, figureerde in TV programma’s als Veronica Inside, Jinek, of Half8 en haalde het merendeel van de schrijvende pers met lovende reacties.

In Dongen komt hij met zijn vaste ‘crew’, de 6-mans formatie waar hij al jaren mee tourt, Pascal Lanslots, Guy Smeets, Niels van der Steenhoven, Marco Ooninckx en Arie Verhaar en zal er een setlijst spelen van eigen werk en onherkenbare covers doorspekt met ronkende Hammond, heerlijk gitaarwerk en ‘bad ass vocals.  

De meeste nummers van hun onlangs met de ‘Dutch Blues Awards’, (beste blues album van 2022) bekroonde album ‘Live at Tivoli Vredenburg’, zullen 14 januari voorbij komen.

Datum:
Zondag 14 januari

Tijden:
Zaal open 16:00 uur
Aanvang 16:30 uur

Locatie:
Café-zaal De Gouden Leeuw St. Josephstraat 107 Dongen.

Tickets
Entree 15 euro

Bestel je ticket(s) online