19 jan 2020 – Ten Years After – Uitverkocht!!!

19 jan 2020 – Ten Years After – Uitverkocht!!!

Blues Promotion Dongen presenteert de legendarische Britse blues/rock formatie Ten Years After .

Welke blues liefhebber is niet opgegroeid  met Ten Years After, ‘I’m Going Home’ is één van hun blues klassiekers die iedereen kent en hun muzikale invloed definitief heeft beïnvloed.

Ten Years After werd halverwege de jaren zestig opgerichten verwierf wereldroem precies 50 jaar geleden op de moeder van alle festivals Woodstock 1969. En alleen al daarom is hun plaats in de rockgeschiedenis vastgelegd. Dit jubileum kreeg dit jaar veel aandacht op radio en tv en het is daarom uniek dat nu in Dongen Ten Years After  hun opwachting maakt, lang geleden maar nog steeds niet uitgeblust.

Here Me Calling, Love Me Like a Man, Going Home en I’d Love To Change The World waren de bekendste nummers uit die periode. Alvin Lee was de frontman van de band, na grote successen in de V.S en Europa verliet hij de band om Ten Years Later verder te gaan, maar grotere successen bleven uit,  op 6 maart 2013 overleed hij na een mislukte operatie. De band heeft eigenlijk nooit opgehouden te bestaan, al zijn er wel wat pauzes geweest in hun  actieve bestaan. Maar het feit dat er vorig jaar een nieuw album ‘A Sting In a Tale’ het licht zag is het bewijs dat de band, gelijk een goede dieselmotor, nog steeds loopt en rustig de kilometers weg tikt.

Drummer Rick Lee (géén familie) en toetsenist Chick Churchill houden de legacy van Ten Years After levend en worden live aangevuld met bassist Collin Hodginskon ( White Snake, Paul Butterfield, Spencer Davis Group, Chris Rea) en de jonge hond Marcus Bonfanti ( Van Morrison, Ginger Baker, Ron Wood e.a.) de nieuwe frontman op gitaar en zang. Ten Years After 2019 creëert opnieuw een onverslaanbare mix van ervaring en jeugdige kracht die even tijdloos als energiek is.

Zondag 19 januari 2020
Zaal open 16.00 Aanvang 16.30
Voorverkoop 15 euro.  Aan de zaal 20 euro.

Café-Zaal De Gouden Leeuw
st.Josephstraat 107 Dongen

https://www.facebook.com/tenyearsafterband/

http://www.ten-years-after.co.uk/

Bestel je ticket(s) online