Fat Tuesday Party in De Gouden Leeuw

Fat Tuesday Party in De Gouden Leeuw

In het zuiden van de V.S. is “ The Fat Tuesday” een fenomeen tijdens de carnaval, nog even los gaan met een biertje, vet eten en dito muziek. Fat Tuesday is de benaming voor de finaledag, van de Mardi Gras vóór er gevast gaat worden. Nog even alles laten vieren en lol maken.

Ook in Dongen in De Gouden Leeuw is dit inmiddels  een traditie, en veel mensen besteden hun laatste centen of munten dan ook dinsdag namiddag als afsluiter van de carnaval. Evenals  in de voorgaande edities staat alles weer onder de bezielende leiding van bassist Bart Kamp. Zeker is daarbij ook dat er een geroutineerde backing band de ruggengraat zal zijn van dit blues spektakel. Hij zal uiteraard weer verassende gasten uit te nodigen die ook deze editie weer spraakmakend zullen maken.

De muzikanten komen allemaal uit verschillende hoeken. Ze brengen allemaal hun specifieke bagage mee, genieten een enorme vrijheid en toch gaat dat alles matchen. Het is beslist géén session vooraf wordt besproken wat ieder gaat brengen. Daarom kom wel of niet gekostumeerd en dompel je in dit slotfeest. Want carnaval kan ook met rootsmuziek beleefd worden.


Datum:
Dinsdag 21 februari 2023

Tijden:
Zaal open 15:30 uur
Aanvang 16:00 uur

Locatie:
Café-zaal De Gouden Leeuw St. Josephstraat 107 Dongen.

Bestel je ticket(s) online